باکسبریدها یکی از مدلهای اصلی در دنیای بافت مو هستن که طرفداران خیلی زیادی دارن. این نوع بافتها که پیشتر در ایران با نام چهلگیس شناخته میشدن و در سالهای اخیر به اشتباه، با نامهای مکزیکی و برزیلی معروف شدن، علاوه بر زیبایی و جذابیت بیاندازه، به دلیل ماندگاری طولانی مدت، به شدت برای محافظت از موها کاربردی هستن
ساختار باکس بریدها
باکس بریدها که مشخصه اصلیشون، تقسیمبندی مربعی اونهاست، معمولن با موی اضافه یا همون الیاف مصنوعی دوسرباز اجرا میشن که به حجم و قد بافت مو اضافه بشه اما بعضی افراد(بیشتر پسرها) هستن که بدون موی اضافه هم این بافت رو تجربه میکنن. از اون جایی که باکس برید یا همون بافت موی مکزیکی مثل بافت موی کف سری به پوست سر نمیچسبه، قابلیت استایلپذیری بالایی داره و میشه اون رو در مدلهای متنوعی مثل دماسبی، خرگوشی و… استایل کرد.
سایزبندی باکس بریدها
باکس بریدها از نظر سایز و فرم تقسیمبندی همچنین قد و فرم بافت، زیرمجموعههای زیادی دارن اما به طور کلی به دستههای جامبو، متوسط و کوچک تقسیم میشن که در سایز جامبو معمولن از چهار تا بیست سکشن، در سایز متوسط از چهل تا شصت سکشن و در سایز کوچک از هشتاد تا بالای صد سکشن تقسیمبندی رو شاهدیم. بعد از جداسازی سکشنها، هر سکشن با یا بدون موی اضافه از پوست سر تا انتهای تار موها بافته میشه و در پایان با روشهای مختلفی از جمله لاککردن، حرارت دادن، فرکردن و… فیکس میشه.
مدت زمان اجرای بافت موی مکزیکی
از نظر زمان اجرا، باکس بریدها جز زمانبرترین انواع بافت مو هستن و به همین دلیل، معمولن دستمزد اجرای اونها چند برابر بافتهای کف سری میشه. در بعضی از انواع خیلی ریز باکس برید که در ایران به ندرت اجرا میشن، لازمه تا بیشتر از یک یا دو روز برای یک نفر کار کرد تا بافت مشتری کامل بشه به همین خاطر، اغلب این نوع بافت مو توسط دو تا چند نفر اجرا میشه که مدت زمان اجرای کار کمتر بشه.